Villa Koivuhovi

Villa Koivuhovi

Toivotamme Teidät tervetulleiksi viettämään kiireetöntä ja nautinnollista aikaa Villa Koivuhoviin, Mäntsälän Nummisiin. Villa Koivuhovi sijaitsee ainoastaan 5 km päässä Villa Kallionsyrjästä, rauhallisella ja idyllisellä maaseudulla. Huvila on peruskorjattu sekä sisältä, että ulkoa vuosi sitten. 

 

Kaikki harrastusmahdollisuudet ovat Teitä yhtä lähellä, kuin Villa Kallionsyrjässä, jotkut jopa lähempänä. Mm. Mustijoen upea jokimaisema sijaitsee ainoastaan muutaman sadan metrin päässä sekä Nummisten kyläkauppa ja Kohinabaari  1 km:n päässä, maatilavierailu 9km (Hyvän Mielen Alpakat) sekä ympäristössä hyvät pyöräilymahdollisuudet. Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitee 45 km päässä sekä Helsingin keskustaan on matkaa ainoastaan 50 km.

Käytössänne on 3 makuuhuonetta (10 + 5 hlöä), Olohuone/ ruokailutila, iso avokeittiö, 2 wc:tä, takkahuone, kylpyhuone yhdellä suihkulla sekä sauna(8-10 hlöä) perinteisellä puukiukaalla. Huvilalla on 10 sänkypaikkaa sekä 5 retki/ varasänkyä.

Piha-alueella sijaitsee mm. kylpytynnyrialue(8-10 hlöä) hiiligrilleineen, joka on sijoitettu joustavasti takkahuoneen välittömään läheisyyteen. Lisäksi takapihalla on suurikokoinen kestopuuterassi, johon pääsee vaikkapa suoraan olohuoneen lasiovesta. Terassin eteen rakennetaan hiekkapintainen pelikenttä (15m x 25m) heinäkuun alkuun 2017 mennessä, jossa voi pelata kaikenlaisia pihapelejä, mm Kroketti, Petanque. Frisbeegolfkoreja piha-alueella on 3 kpl.

 

Tervetuloa viihtymään!

Kuvagalleria