Villa Koivuhovi

Villa Koivuhovi

Toivotamme Teidät tervetulleiksi viettämään kiireetöntä ja nautinnollista aikaa Villa Koivuhoviin, Mäntsälän Nummisiin. Villa Koivuhovi sijaitsee ainoastaan 5 km päässä Villa Kallionsyrjästä, rauhallisella ja idyllisellä maaseudulla. Huvila on peruskorjattu sekä sisältä, että ulkoa vuosi sitten. 

 

hot-tub-001

Kaikki harrastusmahdollisuudet ovat Teitä yhtä lähellä, kuin Villa Kallionsyrjässä, jotkut jopa lähempänä. Mm. Mustijoen upea jokimaisema sijaitsee ainoastaan muutaman sadan metrin päässä sekä Nummisten kyläkauppa ja Kohinabaari  1 km:n päässä, maatilavierailu 9km (Hyvän Mielen Alpakat) sekä ympäristössä hyvät pyöräilymahdollisuudet. Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitee 45 km päässä sekä Helsingin keskustaan on matkaa ainoastaan 50 km.

Käytössänne on 3 makuuhuonetta (10 + 5 hlöä), Olohuone/ ruokailutila, iso avokeittiö, 2 wc:tä, takkahuone, kylpyhuone yhdellä suihkulla sekä sauna(8-10 hlöä) perinteisellä puukiukaalla. Huvilalla on 10 sänkypaikkaa sekä 5 retki/ varasänkyä.

Piha-alueella sijaitsee mm. kylpytynnyrialue(8-10 hlöä) hiiligrilleineen, joka on sijoitettu joustavasti takkahuoneen välittömään läheisyyteen. Lisäksi takapihalla on suurikokoinen kestopuuterassi, johon pääsee vaikkapa suoraan olohuoneen lasiovesta. Terassin eteen rakennetaan hiekkapintainen pelikenttä (15m x 25m) heinäkuun alkuun 2017 mennessä, jossa voi pelata kaikenlaisia pihapelejä, mm Kroketti, Petanque. Frisbeegolfkoreja piha-alueella on 3 kpl.

 

Tervetuloa viihtymään!

Kuvagalleria